ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναγνωστόπουλος: Δέχεται προτάσεις για ταινίες «επιπέδου Netflix»

Προτάσεις από παραγωγές σε Ελλάδα και εξωτερικό για να κάνουν ταινία με θέμα τη ζωή του δέχεται ο γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του

«Βροχή» πέφτουν οι προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για να δημιουργηθούν ταινίες με θέμα τη ζωή του, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του γυναικοκτόνου πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο οποίος αν και παραιτήθηκε από την έφεση, παραμένει πληρεξούσιος δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για όλες τις άλλες διαδικασίες και υποθέσεις του, πολλές εταιρείες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να κάνουν ταινία με θέμα τη ζωή του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι από τη σύλληψη του Αναγνωστόπουλου και έπειτα, ακόμη και στην τελευταία περίοδο στο Εφετείο, υπήρξαν πολλές προτάσεις. «Όχι μια και δύο προτάσεις, από ελληνικά ή ξένα μέσα, σε επίπεδο Netflix, παραγωγών του εξωτερικού ή παραγωγών από την Ευρώπη. Φυσικά, πρέπει να είναι με τη συναίνεση του εντολέα μου, αν θέλουν να γίνει πραγματικά κάτι αξιόλογο. Εξέφρασαν επιθυμία για παραχώρηση δικαιωμάτων σε κάτι έτοιμο ή για να τους δοθούν πληροφορίες παραπάνω από αυτές που είναι γνωστές» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μιλήσει δημόσια για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά που έχει σοκάρει το πανελλήνιο και όχι μόνο, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε: «Όταν νιώσει την ανάγκη να μιλήσει θα το κάνει».

Πηγή: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση