ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο φονικό: «Η 39χρονη είχε εμμονή μαζί του»

«Πισώπλατες οι μαχαιριές»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας με μαχαίρι που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου με θύμα έναν 43χρονο και δράστιδα μία 39χρονη στη Χαλκίδα.

Η 39χρονη που βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Κυριακής (21.01.24) για τη στυγερή δολοφονία που έχει συγκλονίσει, ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima, στα χέρια των Αρχών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα του 43χρονου θύματος και της 39χρονης, προκειμένου να εντοπιστεί το κίνητρο της δολοφονίας.

Μέσω των κινητών τηλεφώνων οι Αρχές θα μπορέσουν να δουν τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει ο 43χρονος με την 39χρονη, τι κλήσεις υπήρχαν μεταξύ τους, αλλά και να διαπιστωθεί εάν όντως το θύμα δεχόταν απειλές από την 39χρονη. Σημειώνεται πως αύριο θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 43χρονου.

«Από το 2021 τον παρενοχλεί. Όταν ενημερώθηκε ο σύζυγος της δράστιδος, οι παρενοχλήσεις σταμάτησαν»

Δικηγόρος συζύγου θύματος: Οι απειλές της 39χρονης στον 43χρονο

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου, Αθανάσιος Τάρτης, μίλησε στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την υπόθεση ξεκαθαρίζοντας στοιχεία της υπόθεσης. 

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπήρχε καμία ερωτική σχέση μεταξύ δράστιδος και θύματος. Η δράστις και το θύμα δεν είναι από το ίδιο χωριό, το θύμα και ο σύζυγος της δράστιδος είναι από το ίδιο χωριό. Το θύμα και η γυναίκα του δεν έχουν παιδιά, έχουν παντρευτεί εδώ και δύο χρόνια και δυστυχώς τότε λίγο μετά τον γάμο, το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου ζητώντας μου να καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της σημερινής δράστιδος, που είχε εμμονή μαζί του. Το θύμα τότε ενημέρωσε την σύζυγό του και μετά από προτροπή δική μου ενημέρωσε και τον σύζυγο της δράστιδος ο οποίος ήταν πολύ καλός φίλος, ίσως ο καλύτερος του θύματος για τις κινήσεις της 39χρονης. Το γιατί είχε εμμονή μαζί του, θα πρέπει να το ρωτήσετε στην ίδια η δράστιδα», ανέφερε αρχικά.

«Κάνανε παρέα ως ζευγάρια, ήταν κολλητοί οι δύο άντρες. Ήρθε στο γραφείο μου το θύμα και μου λέει “η κυρία αυτή με παρενοχλεί συστηματικά, με απειλεί”», συνέχισε ο κ. Τάρτης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση έκανε λόγο για μηνύματα από την πλευρά της δράστιδος προς το θύμα στη λογική «αν δεν σε έχω εγώ δεν θα σε έχει καμία».

«Από το 2021 τον παρενοχλεί. Όταν ενημερώθηκε ο σύζυγος της δράστιδος, οι παρενοχλήσεις σταμάτησαν. Δεν προχωρήσαμε στα ασφαλιστικά τελικά γιατί σταμάτησαν οι παρενοχλήσεις», επισήμανε ο κ. Τάρτης και εξήγησε ότι οι δύο φίλοι συνέχισαν να κάνουν παρέα αλλά οι δυο τους.

Πισώπλατες οι μαχαριές

Συνεχίζοντας ο δικηγόρος της συζύγου του θύματος έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το στυγερό έγκλημα αναφέροντας ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του όλες οι μαχαιριές που υπέστη ο 43χρονος ήταν πισώπλατες. «Η πρώτη μαχαιριά έχω την αίσθηση ότι είναι και πιο σοβαρή διότι πιθανότατα έχει οδήγησε σε τρώση την καρδιά», σημείωσε και έκανε λόγο για προσχεδιασμένο έγκλημα καθώς όπως είπε η δράστις έφυγε από το χωριό της και είχε δύο μαχαίρια μαζί της.

Πηγή: iefimerida 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση