ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγγλοκύπριος σατανιστής, βιαστής και φονιάς, παραπονιέται στην φυλακή (Pics)

Οι συγκρατούμενοί του τον έβαλαν στο περιθώριο

Διακρίσεις εις βάρος του λόγω των θρησκευτικών του πιστεύω καταγγέλλει ο 44χρονος Pedro Evangelou, ο οποίος εκτίνει ποινή 9 ετών σε βρετανική φυλακή για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας στο διαμέρισμά του, το οποίο είχε μετατρέψει σε ναό του Σατανά, το 2017.

O Βρετανοκύπριος εγκληματίας δηλώνει μέσα από το κελί του ότι του φέρονται άσχημα τόσο οι δεσμοφύλακες όσο και οι συγκρατούμενοί του, επειδή είναι οπαδός του σατανισμού και φέρει πάνω του τατουάζ με πεντάλφες και τον Εωσφόρο.


Το Pornhub «καρφώνει» τα γούστα των Κυπρίων!


Σύμφωνα με έναν κρατούμενο που μίλησε στη Sun υπό καθεστώς ανωνυμίας, είναι γεγονός ότι ο Evangelou έχει περιθωριοποιηθεί από όλους μέσα στην φυλακή και διαθέτει πολλούς εχθρούς.

«Ξεχωρίζει από τους άλλους κρατούμενους με την πρώτη ματιά, λόγω του σατανιστικού τατουάζ στο μέτωπό του. Αυτό το τατουάζ τον έχει κάνει στόχο. Γενικά οι βιαστές είναι η "πλέμπα" της φυλακής. Αν όμως συνδυάσεις αυτή του την ιδιότητα με το γεγονός ότι παριστάνει τον διαβολικό και κάνει τελετές μαγείας, είναι λογικό η παρουσία του να ενοχλεί ακόμα περισσότερο τους συγκρατούμενούς του. Οι άλλοι φυλακισμένοι δεν θέλουν να ασχοληθούν με αυτές τις βλακείες για τον Σατανά, αλλά ο ίδιος γκρινιάζει ότι του φέρονται διαφορετικά εξαιτίας της θρησκείας και της εμφάνισής του».

Τα γεγονότα της φρίκης

Ο Pedro Evangelou κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας στο διαμέρισμά του στο Ίσλινγκτον του Βόρειου Λονδίνου το 2017.

Ο 42χρονος τότε άνδρας είχε γνωρίσει το θύμα του σε ένα nightclub και την είχε οδηγήσει στο σπίτι του, όπου ήπιαν αλκοόλ και έκαναν χρήση κάνναβης. Στη συνέχεια, ο Βρετανοκύπριος επιτέθηκε στην κοπέλα και τη βίασε μέσα σε ένα ειδικό δωμάτιο που είχε διαμορφώσει ως «ναό» για τον Σατανά.

Η άτυχη 19χρονη προσπάθησε να καλέσει τους γείτονες σε βοήθεια, χτυπώντας τα τζάμια του σπιτιού, ωστόσο κανείς δεν άκουσες τις φωνές αγωνίας της. Μετά τον βιασμό της, επιχείρησε να αποδράσει από το σπίτι του Βρετανοκύπριου, όμως εκείνος την πρόλαβε στις σκάλες και, τραβώντας την πίσω στο δωμάτιό του της είπε «Δεν τελείωσα ακόμα μαζί σου, θα κάνουμε όλες τις στάσεις».

Ο βιαστής, ο οποίος έχει στο μέτωπό του ένα tattoo σε σχήμα πεντάλφας, δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας ούτε φάνηκε να ταράζεται όταν ο εισαγγελέας διάβασε στο δικαστήριο τη δήλωση του θύματός του, το οποίο πάσχει πλέον από μετατραυματική διαταραχή.

«Η εμπειρία αυτή θα μείνει στο μυαλό μου για την υπόλοιπη ζωή μου. Ούτε καν ο ύπνος δεν μου προσφέρει λησμονιά, αφού το πρόσωπό του στοιχειώνει τους εφιάλτες μου», ανέφερε η κοπέλα στη δήλωσή της, περιγράφοντας πως η επίθεση της έχει καταστρέψει την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Στη συνεδρίαση όπου ορίστηκε η ποινή του 44χρονου, ο δικαστής δικαιολόγησε την απόφασή του να επιβάλει τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή, λόγω της ιδιαίτερης σκληρότητας του δράστη και των ψυχολογικών και σωματικών βασανιστηρίων στα οποία υπέβαλε το θύμα του, πριν εκείνο καταφέρει να ξεφύγει και να καταρρεύσει σε δρόμο κοντά στο σπίτι του.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X