ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκάλυψη: Υπήρχε σχέδιο απαγωγής παιδιού πριν την εξαφάνιση της Μαντλίν

Ο νούμερο ένα ύποπτος για την απαγωγή της Μαντλίν προσπάθησε να στρατολογήσει κάποιον για να απαγάγει ένα παιδί

Σχέδιο απαγωγής ενός παιδιού σχεδιαζόταν σε πορτογαλικό θέρετρο μια εβδομάδα πριν εξαφανιστεί η Μαντλίν.

Όπως αναφέρει το Sky News ο Κριστιάν, ο Γερμανός περιπλανώμενος που θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για την απαγωγή της Μαντλίν, προσπάθησε να στρατολογήσει έναν κοινό φίλο, προκειμένου να τον βοηθήσει να βρει ένα παιδί για να το πουλήσει σε ένα ζευγάρι που δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει παιδιά.

Ο κ. Ραλφς, ένας πρώην εργαζόμενος σε πολιτική εκστρατεία στη Βρετανία είπε ότι ο Κριστιάν έκανε την προσφορά σε έναν άνδρα ο οποίος ζούσε σε σκηνή σε ένα απομακρυσμένο μέρος της ακτής Αλγκάρβε. «Καθόμασταν γύρω από τη φωτιά ένα βράδυ μετά από ένα γεύμα, ήπιαμε μερικές μπύρες και τις πρώτες πρωινές ώρες ο φίλος μου άρχισε να κλαίει. Τον ρώτησα τι συμβαίνει και, τελικά, μου εξομολογήθηκε ότι μπλέχτηκε με τον Κρίστιαν για να κλέψει ένα παιδί από την Praia da Luz από μια πλούσια οικογένεια», είπε.

O Ραλφς, ο Κριστιάν και ο κοινός τους φίλος ένας αλλοδαπός, ο οποίος δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους ήταν μέλη μιας νομαδικής, μποεμ, κοινότητας που διέμενε σε απομονωμένα σπίτια στη Νοτιοδυτική Πορτογαλία.

 

«Πριν από 17 χρόνια ο φίλος μου και η οικογένειά του ζούσαν σε μια σκηνή και εγώ και η γυναίκα μου τους πηγαίναμε φαγητό. Ο Κρίστιαν ήξερε ότι ο τύπος ήταν ευάλωτος και ήθελε να ταξιδέψει στο εξωτερικό, αλλά δεν μπορούσε να φύγει γιατί δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια» είπε.

Ο Ραλφς παράλληλα τόνισε ότι ζήτησε από το φίλο να μην έχει εμπλοκή, ενώ προσφέρθηκε να του παράσχει οικονομική βοήθεια, όταν επέστρεφε από ένα ταξίδι που επρόκειτο να κάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Του είπα ότι δεν μπορείς να εμπλακείς σε απαγωγή ενός ατόμου για λύτρα, αυτό είναι γελοίο, τότε μου εξήγησε “όχι, δεν είναι έτσι”.

Ο Κρίστιαν είχε έναν πελάτη, έναν αγοραστή, ένα ζευγάρι Γερμανών που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά».Μια εβδομάδα αργότερα, ο Ralphs επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο και έμαθε από τις ειδήσεις πως η Μαντλίν, είχε εξαφανιστεί από το ενοικιαζόμενο διαμέρισμα διακοπών της οικογένειας.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση