ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Zητούν κλείσιμο της "παραλίας των πνιγμών" στην Πάφο

Εάν δεν ολοκληρωθούν τα έργα

Την θέση ότι εάν δεν ολοκληρωθούν τα έργα στην παραλία των πνιγμών δεν θα πρέπει να επιτραπεί ξανά στους λουόμενους να ξαναχρησιμοποιήσουν την παραλία αυτή, διατύπωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής τουρισμού του Δήμου Πάφου Παναγιώτης Βορκάς.

Ο κ. Βορκάς ανέφερε πως υιοθετεί στην ουσία την έκκληση του προέδρου του Σωματείου Χειμερινών κολυμβητών που προτείνει το κλείσιμο της παραλίας.

Σ’ επιτόπου επίσκεψη του στην περιοχή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως μπορεί να υπάρχουν σε πέντε γλώσσες προειδοποιητικές πινακίδες, παρόλα αυτά χρειάζεται, όπως εκτίμησε, να είναι πιο ξεκάθαρη η διατύπωση προς την επικινδυνότητα της παραλίας, προς τους λουόμενους .

Χρειάζεται συνέχισε, "να γίνει κάτι, για να μην υποβαθμίζει ο τουρίστας την επικινδυνότητα".

Ο Παναγιώτης Βορκάς ανέφερε πως αυτά τα δραστικά μέτρα θα έπρεπε να είχαν ληφθεί εδώ και καιρό και διευκρίνισε ότι και ο Δήμος Πάφου έχει τις δικές του ευθύνες μαζί με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ενδεχομένως και τους ξενοδόχους της περιοχής.

Πρότεινε ακολούθως το προσωρινό κλείσιμο της παραλίας μέχρι την ολοκλήρωση των έργων εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία, όπως αυτά ολοκληρωθούν ταχύτατα.

Όλοι θα πρέπει να δουν το γενικό καλό και το συμφέρον του τόπου σημείωσε και να μην κρύβονται πίσω από αρμοδιότητες και καθήκοντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση