ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης 13χρονης

Βρίσκεται με 22χρονο σύμφωνα με τα όσα δηλώνει η μητέρα του

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση εξαφάνισης της 13χρονης Πλαμενα Μποτρους που απουσιάζει από την οικία της σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, από το πρωί της 13ης Μαρτίου 2018.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πατέρας 22χρονου τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας ότι ο γιος του έπιασε το αυτοκίνητο της συζύγου του και αναχώρησε από το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ στην συνέχεια τους ενημέρωσε ότι αυτοκίνητο το άφησε κάπου κοντά στην πλατεία Σολωμού στην Λευκωσία.

Ακολούθως επικοινώνησε και η μητέρα του 22χρονου με την αστυνομία αναφέροντας ότι ο γιος της βρίσκεται με την 13χρονη που είναι καλά στην υγεία τους και ότι θα επιστρέψουν στο σπίτι με το λεωφορείο.

Θυμίζουμε ότι η αστυνομία με ανακοίνωση της χθες ενημέρωνε ότι, ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό της ΠΛΑΜΕΝΑ ΜΠΟΤΡΟΥΣ, 13 ετών, η οποία ελλείπει από το σπίτι της σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, από το πρωί της 13ης Μαρτίου 2018.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως μέτριας προς ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου, με σκούρα καστανά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό ΣταθμόΚοκκινοτριμιθιάς, στο τηλέφωνο 22-607140, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X