ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό επταήμερη κράτηση οι δύο για τα 42 κιλά κάνναβης (pics)

Τις υποθέσεις διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ

ΚΥΠΕ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης επτά ημερών εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 21 και 57 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της ΥΚΑΝ σε υπόθεση που αφορά εντοπισμό πέραν των 42 κιλών κάνναβης.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν γύρω στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, για έλεγχο σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 21χρονος κάτοικος της επαρχίας».

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε «εντοπίστηκαν εντός του οχήματος 20 κιλά και 669 γραμμάρια κάνναβης τα οποία και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του νεαρού, όπου εντοπίστηκαν άλλα 21 κιλά και 303 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν ως τεκμήρια».

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, «μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 5.30 το απόγευμα επίσης χθες Πέμπτη, αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο της Λάρνακας και οδηγούσε 57χρονος κάτοικος της πόλης. Σε έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος μια σύριγγα η οποία περιείχε λάδι κάνναβης και ο 57χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα».

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 57χρονου, από όπου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Τα δύο πρόσωπα επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για επτά ημέρες.

Τις υποθέσεις διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση