ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπαρχηγός Αστυνομίας - Πώς σχολίασε το τεκμήριο της ματωμένης πιτζάμας

«Έχουμε απαντήσεις για όλα» είπε για την πρωτοφανή υπόθεση

 Ο υπαρχηγός της αστυνομίας σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της αντιτρομοκρατικής άσκησης στην Λεμεσό έκανε και αναφορά για το διπλό φονικό στον Στρόβολο που έγινε την περασμένη Πέμπτη. Ο κύριος Μιχαηλίδης είπε ότι η ανακριτική ομάδα έχει ενισχυθεί με σκοπό την γρηγορότερη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τα άτομα που εργάζονται από πλευράς αστυνομίας πάνω στην πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα υπόθεση είναι γύρω στα 12 με 15 είπε.

Συγκεκριμένα ο υπαρχηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι «Δεν είμαι εξ εκείνων που πιστεύουν στο τέλειο έγκλημα, γι΄ αυτό αισιοδοξώ ότι στο τέλος της ημέρας η υπόθεση αυτή θα εξιχνιαστεί». Έκανε παράλληλα κάλεσμα στο κοινό όπως εμπιστευτεί την αστυνομία γιατί ξέρει πολύ καλά τι κάνει, τονίζοντας ότι οι έρευνες βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Σε ερώτηση για το τεκμήριο που αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα ότι βρέθηκε στην σκηνή του φονικού, δηλαδή μια πιτζάμα με αίμα, ο κύριος Μιχαηλίδης προτίμησε να μην επιβεβαιώσει αφού όπως είπε η αστυνομία δεν θα προβεί σε αποκαλύψεις ή σχόλια για σοβαρά ευρήματα 

Ο κ. Μιχαηλίδης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους ανακριτές γιατί έχει επιστρατεύθεί το καλύτερο υλικό που διαθέτει η Αστυνομία και απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να εμπιστευτούν την Αστυνομία και τους ανακριτές γιατί είναι όλοι έμπειροι, μπορούν και ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Απαντώντας σε σχόλιο πως όσο περνούν οι μέρες τόσο απομακρύνεται η πιθανότητα εξιχνίασης, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως είναι όντως κρίσιμες οι πρώτες ώρες ενός σοβαρού εγκλήματος, «αλλά αισιοδοξούμε ότι τα πράγματα στο τέλος θα πάρουν το δρόμο τους. Ηδη έχουν πάρει το δρόμο τους αλλά αισιοδοξούμε ότι η υπόθεση αυτή θα εξιχνιαστεί», πρόσθεσε.

Δήλωση Ιωνά για το φονικό 

Όσο λιγότερο μιλούμε τόσο το καλύτερο, ήταν η απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, όταν του ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους ενημέρωση αναφορικά με τον διπλό φόνο που διαπράχθηκε στον Στρόβολο.

Η ερώτηση υποβλήθηκε στον κ. Νικολάου, στο πλαίσιο δηλώσεων του μετά τη συζήτηση της δέσμης των νομοσχεδίων για την τροποποίηση του οικογενειακού δικαίου, στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X