ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεχάστε το παραδοσιακό τσιγάρο! Αυτό είναι το νέο προϊόν καπνού που έρχεται στην Κύπρο (pics)

Διαβάστε ποια τα πλάνα της εταιρείας για την Κύπρο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» το οποίο επιμελήθηκε η συνάδελφος Μαρία Ηρακλέους η εταιρία Cassandra Trading, μέλος της CTC Group η οποία εισάγει στην Κύπρο τα προϊόντα Marlboro Philip Morris και L&M πρόκειται να λανσάρει ένα νέο προϊόν καπνού στην Κυπριακή αγορά.


Το όνομα του νέου προϊόντος είναι IQOS και σύμφωνα με τις έρευνες της εταιρίας ελαχιστοποιεί την παραγωγή τοξικών ουσιών αφού δεν καίει αλλά θερμαίνει τα φύλλα καπνού.


Πως λειτουργεί το IQOS
Πρόκειται για μια συσκευή, η οποία είναι στην ουσία μία μπαταρία στο μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου, που φορτίζει την ηλεκτρονική θήκη, στην οποία τοποθετείται το ειδικό τσιγάρο, το οποίο είναι στην ουσία ένα «κοντό» τσιγάρο με πακέτα τα οποία θα κυκλοφορούν σε περίπτερα. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα η συσκευή έχει θερμάνει τον καπνό και ειδοποιεί τον χρήστη ότι το τσιγάρο είναι έτοιμο, με μια φωτεινή σήμανση. Το IQOS διαρκεί όσο και ένα τσιγάρο και δίνει και την αίσθηση ενός πραγματικού τσιγάρου.


Που θα το βρείτε
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα το προϊόν θα διατίθεται από τις 10 Νοεμβρίου στο Boutique Iqos που θα βρίσκεται στο The Mall of Cyprus στην Λευκωσία ενώ η εταιρία σκοπεύει να ανοίξει Boutique Iqos σε Λεμεσό, Πάφο αλλά και ακόμα ένα στην Πρωτεύουσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X