ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον ψάχνουν για δολοφονία και αυτός στέλνει μηνύματα - «Ξέχασες την μαχαιριά που έφαγες;»

Τι αναφέρει δημοσίευμα

24news team

Απειλές δέχθηκε φίλος του 22χρονου George Low, ο οποίος δολοφονήθηκε στην Αγία Νάπα, τον Αύγουστου του 2016.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Skynews» οι φερόμενοι δράστες Mehmet Akpinar και Sali Ahmet φέρεται να διέφυγαν στα κατεχόμενα μετά την διάπραξη του εγκλήματος ενώ φαίνεται να βρίσκονται, πλέον, στην Τουρκία.

Ο φίλος του George Low, Ben Barker, ο οποίος δέχθηκε και αυτός επίθεση κατάφερε και επέζησε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ωστόσο, πριν από ένα χρόνο, δέχθηκε απειλητικά μηνύματα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία φέρεται να προέρχονται από τον Mehmet Akpinar.

Ένα από τα μηνύματα που έλαβε ο Ben έγραφε, «αν σε πιάσω, θα σε καταδικάσω» ενώ σε ένα άλλο του είπε: «ξέχασες τις μαχαίρια που δέχθηκες;»

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ben του απάντησε: «Γνωρίζω ότι δεν σκότωσες εσύ τον George αλλά ο Sali Ahmet. Εσύ απλώς με μαχαίρωσες», με τον Akpinar να του απαντά, «Το ξέρω».

Ο πατέρας του George, έχει άλλη άποψη για την αποστολή αυτών των απειλητικών μηνυμάτων. Θεωρεί πώς: «ο Akpinar προσπαθεί να ρίξει όλη την ευθύνη στον Sali Ahmet και να αθωωθεί, γι’ αυτό στέλνει τα μηνύματα».

Η μητέρα του George Low δήλωσε: «Είναι αποβράσματα της κοινωνίας. Έχουμε περάσει από όλα τα συναισθήματα και αυτό που παραμένει είναι ο θυμός», ενώ ο πατέρας του ανέφερε: «Θέλω η Τουρκία να τους εκδώσει και να δικαστούν στην Κύπρο και αν κριθούν ένοχοι να εκτίσουν ποινή φυλάκισης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X