ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε φωτιά σε εγκαλελειμμένη μάντρα αυτοκινήτων στη Λεμεσό

Υπό έλεγχο η φωτιά

ΚΥΠΕ

Υπό έλεγχο τέθηκε φωτιά που ξέσπασε σε εγκαλελειμμένη μάντρα αυτοκινήτων, στην περιοχή Ύψωνα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, η φωτιά ξέσπασε σε σωρό από άχρηστα παλιοσίδερα και για την κατάσβεσή της επιχειρούν δυο πυροσβεστικά οχήματα της Υπηρεσίας. Η πυρκαγιά, προσθέτει, ελέγχεται από τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον κ. Κεττή, στις 4:06 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για κατάσβεση φωτιά σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο, στα Πολεμίδια.

Το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 23 περιστατικά, 17 πυρκαγιές και έξι ειδικές εξυπηρετήσεις.

Τα σημαντικότερα αφορούν επίσης πυρκαγιά σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στη Λάρνακα, που ξέσπασε γύρω στις 11 το πρωί της Παρασκευής, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λάρνακας. Διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν ένοικοι στο διαμέρισμα και κανένας δεν κινδύνεψε.

Εξάλλου, λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Παρασκευής ανταποκρίθηκαν πυροσβεστικοί σταθμοί της Λευκωσίας για κατάσβεση φωτιάς σε μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο, που ήταν τοποθετημένο στην εσωτερική αυλή δημοτικού σχολείου στον Στρόβολο.

Για όλες τις περιπτώσεις, τα αίτια πρόκλησης των φωτιών διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση