ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεκινούν οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο - Από την Αλάμπρα μέχρι το ΓΣΠ

Οδηγοί ενημερωθείτε

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιώνκαι Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 μέχρι την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί της επομένης, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, τμηματικά από την Αλάμπρα μέχρι τον κόμβο του Γ.Σ.Π .

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα κλείνουν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο, σε τμήματαμήκους 1000μ. περίπου, κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα στην αριστερή ή στη δεξιά λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X