ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε δύο για την στυγερή δολοφονία Λεωνίδη (pics,vid)

Αναζητούν τον τρίτο

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε σχέση με τη χθεσινή υπόθεση φόνου εκ προμελέτης 46χρονου κάτοικου της επαρχίας Λάρνακας.

Πρόκειται για 26χρονο και 25χρονο και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Νωρίτερα:

Τα πρόσωπα με τα οποία συνέτρωγε, στην ταβέρνα «Το Κοκοράκι», επί της λεωφόρου Γεωργίου Α' στην Γερμασόγεια, φέρονται να διέπραξαν τον φόνο του 47χρονου Γεωργιανού, Ερνέστο Λεωνίδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα αρχικά είχε επισκεφθεί την ταβέρνα με τα δύο πρόσωπα, αλλά στην συνέχεια, έφτασε και ο τρίτος. Πάνω στην συζήτηση, τα αίματα άναψαν και οι δύο φέρονται ανέσυραν πιστόλι. Ο ένας το χρησιμοποίησε, πυροβολώντας τον τρεις φορές. Ακολούθως, οι δράστες διέφυγαν πεζοί, τρέχοντας, κατευθυνόμενοι προς την περιοχή «Δασούδι».

Στη σκηνή κλήθηκε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας, ενώ στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκεται το υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το θύμα- πατέρας πέντε παιδιών - δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών «στο πρόσωπο και στο σώμα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση