ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΤΩΡΑ: «Καταρράκτες» τα δρομάκια του Προδρόμου (Pics, Vids)

«Χειμώνιασε καλοκαιριάτικα»

Απίστευτες εικόνες κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την κοινότητα του Προδρόμου, όπου έχουν προκληθεί και διάφορες ζημιές, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην ομάδα «Cy Police Checkpoints», από πλακόστρωτα δρομάκια και σκαλιά, που έγιναν χείμαρροι:

Ξεκίνησαν, εδώ και λίγη ώρα, δυνατές βροχές, συνοδεία αστραπόβροντων, στις ορεινές περιοχές και όχι μόνο, του νησιού, όπως είχε, άλλωστε, προβλεφθεί από την Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Διαβάστε, επίσης: Ζημιές στην Περιστερώνα – Τα ορμητικά νερά μπήκαν σε οικίες

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Υπηρεσίας, το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Δείτε βίντεο από τον Στρόβολο, στην Λευκωσία (ευχαριστούμε τον Weather Forecast Cyprus-Tasos Ierodiakonou):

Υπενθυμίζουμε ότι χτες, Τρίτη, σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στην περιοχή της περιστερώνας, αλλά και σε ορεινές περιοχές του νησιού, εξαιτίας των ισχυρών καταιγίδων που είχαν ξεσπάσει και πάλι τις απογευματινές ώρες.

Δείτε βίντεο από τις χθεσινές έντονες βροχοπτώσεις από το Μιτσερό:

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X