ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειμωνιάζει! Ο καιρός το επόμενο τριήμερο

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευμα θα υπάρχουν περίοδοι με συννεφιά αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, με πιθανότητα μεμονωμένων ελαφρών βροχών, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αρχικά στα ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αρχικά στα ανατολικά ταραγμένη.


Επίθεση σε Κύπριους φοιτητές στην Πάτρα - «Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα» (pics)


 

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια γενικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια θα καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Δολοφονία Κασόγκι: «Δεν ναρκώθηκε αλλά στραγγαλίστηκε...»


 

Την Κυριακή θα υπάρχουν περίοδοι με αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις, αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, ενώ θα υπάρχουν και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό. Τη Δευτέρα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο τη Δευτέρα, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X