ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χείμαρρος η μητέρα του μαθητή που έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου (vid)

Το παιδί είχε φρικτούς πόνους

Πριν προλάβει να κοπάσει ο θόρυβος με τον τραγικό χαμό του 10χρονου Σταύρου νέο σοβαρό περιστατικό τραυματισμού μαθητή στο σχολείο του σημειώθηκε την Δευτέρα (14/5).

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Λευκωσίας, την Δευτέρα «μαθητής έπεσε από τον 1ο όροφο του σχολείου. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι Ιατροί διέγνωσαν ότι είναι καλά και του έδωσαν εξιτήριο. Αυτή την στιγμή μετά από παραπομπή από ιδιώτη ιατρό ο μαθητής βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση πίσω στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας».

Η μητέρα του μαθητή μίλησε στην εκπομπή, Από μέρα σε μέρα, εξιστορώντας τι ακριβώς συνέβη.

Η κ. Λουίζα Αντρέου Ιωάννου, σημείωσε ότι επισκέφτηκαν με το παιδί, την πρώτη φορά, το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου της είπαν ότι έχει μόνο ένα μώλωπα και δεν μπορούσαν να του κάνουν κάτι περισσότερο, δίδοντας του εξιτήριο.

Με τα όσα υποστηρίζει η μητέρα το παιδί συνέχισε να έχει φρικτούς πόνους. Αφού ανησύχησε το μετέφερε σε ιδιώτη γιατρό και εκεί της είπαν ότι το «μωρό δεν είναι καλά».

Τόνισε ότι ο ιδιώτης γιατρός «του έβαλε ορό και κάλεσε ασθενοφόρο για μεταφορά στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο έκαναν αξονικό, αλλά, τηλεφώνησαν αρκετοί για να γίνει το αξονικό».

«Απαράδεκτες καταστάσεις» δηλώνει η μητέρα, ενώ παράλληλα θεωρεί ότι το παιδί της έπεσε από 3,5 μέτρα ύψος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση