ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χείμαρρος η μάνα του Θανάση - «Αρκετά ανεχτήκαμε...»

Η ανάρτησή της

24news team

Ξεσπά εκ νέου η μητέρα του Θανάση Νικολάου, Ανδριάννα, η οποία ζητάει επίμονα το πόρισμα για το θάνατο του γιου της από τον Γενικό Εισαγγελέα.

«Η συνεχιζόμενη απόκρυψη του πορίσματος είναι καταπάτηση και στέρηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας! Η υπομονή έχει και τα όρια της... Αρκετά ανεχτήκαμε», αναφέρει στην ανάρτησή της η κα. Ανδριάννα ενώ ζητά να σεβαστούν την μνήμη του παιδιού της.

Σημειώνεται πως ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου Θανάση, Λουκής Λουκαΐδης, έστειλε επιστολή προς τον Γενικό Εισαγγελέα, ζητώντας το πόρισμα να παραδοθεί στους οικείους του εθνοφρουρού εντός των επόμενων 10 ημερών.

Αυτούσια η ανάρτησή της 

«Bulling και ΘΑΝΑΤΟΣ...
ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ και Διαφθορά...
Η συνεχιζομενη Απόκρυψη τού Πορίσματος είναι Καταπάτηση και στέρηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας!!!
Η υπομονή έχει και τα όρια της... Αρκετά ανεκτηκαμε!!!
Σεβαστείτε την Μνήμη του αδικοσκοτωμένου παιδιού μας, του +ΘΑΝΑΣΗ μας...
Αυτές τις μέρες βιώνουμε το απάνθρωπο bulling που δεχόταν στον Στρατό και τον μαρτυρικό και φρικτό θάνατο του!!!»

 

Θυμίζουμε πως το πρωί της Πέμπτης (15/9) παραδόθηκε το πόρισμα των ποινικών ανακριτών, Σάββα Μάτσα και Αντώνη Αλεξόπουλου για το θάνατο του Θανάση Νικολάου.

Ο ποινικός ανακριτής Σάββας Μάτσα είχε ανέφερει ότι το πόρισμα αποσαφηνίζει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ενώ δήλωσε οτι: «Αποφασίστηκε αυτή η υπόθεση να διερευνηθεί ως μικροπαράβαση λες και επρόκειτο για κλοπή ποδηλάτου, από ποιους; Από έναν αστυνομικό του Αστυνομικού Σταθμού Λάνειας και όχι από το ΤΑΕ Λεμεσού από έμπειρους αστυνομικούς, που διερευνούν σοβαρά ποινικά αδικήματα, από εδώ άρχισε το κακό».

Στο πόρισμα δείχνει ποινικές ευθύνες σε τρεις αστυνομικούς και ένα ιατροδικαστή που χειρίστηκαν τότε την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση