ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tώρα και Web check-in στην Kapnos Airport Shuttle Λευκωσίας

Οι επιβάτες αποφεύγουν οποιανδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση στο αεροδρόμιο.

Σε μια προσπάθεια για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών της, η εταιρεία Kapnos Airport Shuttle δίνει τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να κάνει γρήγορα και εύκολα check-in πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Web Check-in Kiosk στο σταθμό της Λευκωσίας.

Ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι με την υπηρεσία αυτή και με την έκδοση κάρτας επιβίβασης (boarding card), οι επιβάτες αποφεύγουν οποιανδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση στο αεροδρόμιο.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία αναφέρει ότι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες να γνωρίζουν το βάρος των αποσκευών τους και εάν οι αποσκευές χεριού που θα μεταφέρουν στο αεροσκάφος έχουν το κατάλληλο μέγεθος.

Επίσης, σε συνεργασία με την Hermes Airports, οι επιβάτες μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα χρήσης του Express Lane/Fast Track.

Τέλος, αναφέρεται ότι προσφέροντας 50 καθημερινά δρομολόγια από και προς τα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, 24ωρη εξυπηρέτηση επτά ημέρες την εβδομάδα, η Kapnos Airport Shuttle εγγυάται την ποιοτική εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.kapnosairportshuttle.com ή στο τηλέφωνο 77771477.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X