ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσουχτερό κρύο στο «μενού» του καιρού

Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σύστημα χαμηλής πίεσης αναμένεται από τη Δευτέρα.

Το απόγευμα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και τα νότια και μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και τα βόρεια.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος χωρίς να αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή στα βορειοδυτικά και ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός, ενώ δεν αποκλείεται και σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, ωστόσο αργότερα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Ελαφρά χιονόπτωση αναμένεται να σημειωθεί στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά, κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Τρίτη αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Την Τετάρτη αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Κατά το τριήμερο τοπικά στα ορεινά αναμένεται κατά διαστήματα χιονόπτωση.

Η θερμοκρασία τη Δευτέρα αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση