ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρόμος στο Γραμμικό πάρκο: Επίδοξος βιαστής ο «επιδειξίας» στον Στρόβολο (pic)

Ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του - Υποψίες και για δεύτερο άτομο

Ο επιδειξίας ο οποίος καταγγέλθηκε για άσεμνες επιθέσεις εναντίον ανυπεράσπιστων γυναικών προκύπτει με βάσει τις έρευνες τις Αστυνομίας ότι επρόκειτο για επίδοξο βιαστή.

Η Αστυνομία με επίσημη αναφορά της κάνει λόγο για επιθέσεις στο Γραμμικό Πάρκο Λευκωσίας, στην περιοχή Στροβόλου, τις οποίες διερευνά με σοβαρότητα και προβαίνει σε πολύ συγκεκριμένες ενέργειες για εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

 

Στην ανακοίνωση της μάλιστα αναφέρει ότι «έχουν γίνει τέσσερις καταγγελίες στην Αστυνομία από αντίστοιχο αριθμό γυναικών. Από την πρώτη στιγμή που λήφθηκαν αυτές οι καταγγελίες, τον περασμένο Νοέμβριο και κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων, διερευνώνται συντονισμένα».

Εν συνεχεία τονίζει πως «στον χρόνο που έχει μεσολαβήσει, η Αστυνομία έχει κινητοποιήσει αριθμό μελών της και έχει προβεί σε σειρά συντονισμένων ενεργειών με σκοπό τη σύλληψη του δράστη. Για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες, καθότι η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση και ο δράσης δεν έχει ακόμα συλληφθεί».

Με σημερινές του δηλώσεις ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού δήλωσε ότι οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για 3 με 4 περιπτώσεις, στις οποίες ο δράστης κτυπά με τον ίδιο τρόπο.

«Να διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε για πρόληψη παρόμοιων περιστατικών. Κινητοποιήσαμε αριθμό μελών μας. Προχωρήσαμε σε σειρά ενεργειών, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Από τη στιγμή που πήρε δημοσιότητα το θέμα, θα αναθεωρήσουμε τις δράσεις μας. Ίσως ο δράστης/δράστες να ξέρουν ότι τους ψάχνουμε. Από τη μια, μπορεί αυτό να δυσκολεύει το έργο μας. Το τελευταίο κρούσμα ήταν στις 26 Δεκεμβρίου»

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση