ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τρελάθηκε» ο καιρός... έρχονται βροχές και καταιγίδες

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αρχικά, ενώ αργότερα στα δυτικά παράλια θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 23 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο: αυξηµένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα ανατολικά και νότια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα δυτικά παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη: ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα παραµείνει στα επίπεδα της Κυριακής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση