ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδίες στην Πάφο: Ποια είναι τα επόμενα βήματα για τις δύο υποθέσεις

Μέτα και την εμπλοκή της Νομικής Υπηρεσίας

Οι φάκελοι δύο υποθέσεων μεταφέρθηκαν σήμερα στην Νομική Υπηρεσία μετά την συμπλήρωση του ανακριτικού έργου και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πρόκειται για τους φακέλους των υποθέσεων που συγκλόνισαν την κυπριακή κοινωνία και έλαβαν χώρα στην Επαρχία Πάφου. Η πρώτη υπόθεση είναι αυτή του θανάτου του τρίμηνου βρέφους όπου κατηγορούμενοι είναι γονείς και η δεύτερη είναι η πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της 46χρονης από την Βουλγαρία που εξελίχθηκε σε θρίλερ με τις συνεχόμενες νεκροτομές αλλά και τους λόγους που οδήγησαν στον τραγικό θάνατό της.

Στην υπόθεση του θανάτου της 46χρονης Petrana Milchova Nikolova τα διατάγματα προσωποκράτησης των δύο υπόπτων , ενός 27χρονου και του 54 χρονου πατέρα του συμπληρώνονται σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητηθεί ανανέωση για τον 27χρονο που βρίσκεται αυτή την στιγμή στο δικαστήριο. Για τον 54χρονο πατέρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όμως να προσδιορίζεται το πότε. Να σημειωθεί ότι η πέμπτη στην σειρά νεκροτομή αναμένεται να διενεργήσει στις 14 Μαρτίου η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ Χαρά Σπηλιοπούλου.

Για την υπόθεση του θανάτου του βρέφους, οι πληροφορίες που ήθελαν την μητέρα να ήταν μάρτυρας κατηγορίας δεν ευσταθούν αφού αύριο λήγει το διάταγμα προσωποκράτησης τους και θα καταχωρηθεί υπόθεση και για τους δύο γονείς. Αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει επίσης και με ποιες κατηγορίες ακριβώς θα βρεθούν αντιμέτωποι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση