ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου Λεμεσού: Φόρεσαν χειροπέδες σε 33χρονη (pics)

Εντοπίστηκε τραυματίας ο ένας δράστης - Καταζητείται ο άλλος

Ένα πρόσωπο εντόπισε και συνέλαβε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Κυριακής (6/5)) η Αστυνομία σε σχέση με την απόπειρα φόνου εναντίον δυο αστυνομικών, που σημειώθηκε στον Ύψωνα το βράδυ του Σαββάτου (5/5).

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία πρόκειται για τον Ευθύβουλο Γεώργη, 31 ετών από την Πάφο, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Για την υπόθεση συνελήφθη νωρίτερα και μια 33χρονη, στο όνομα της οποίας είχε ενοικιαστεί το όχημα με το οποίο διακινούνταν οι δράστες.

Ευθύβουλος Γεώργη

Νωρίτερα:

Η Αστυνομία καταζητεί τους Ευθύβουλο Γεώργη (ΒΟΥΛΗ), 31 ετών από την Πάφο και Χαράλαμπο Καλογερίδη, 33 ετών κάτοχο Ελληνικού διαβατηρίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση 1.Συνομωσίας για φόνο, 2.Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 3.Απόπειρας φόνου, 4.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, 5.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και 6.Ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Διαβάστε επίσης: Νύχτα τρόμου στη Λεμεσό: Άγριο πιστολίδι στον Ύψωνα

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού (25-805057) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

 

Χαράλαμπος Καλογερίδη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση