ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τοπικό Σχέδιο Ακάμα: Πού θα επιτρέπεται η πώληση δονητών

Προέβλεψαν κάθε λεπτομέρεια

24news team

Το Τοπικό Σχέδιο Ακάμα όπως εκπονήθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών και το οποίο ρυθμίζει την ανάπτυξη στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθικα, Πάνω Αρόδων, Κάτω Αρόδων, Ίνειας, Δρούσειας, Φάσλι, Ανδρολύκου και Νέου Χωριού, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Αυτό που κάνει εντύπωση, αν κάποιος μελετήσει το Τοπικό Σχέδιο Ακάμα, είναι πως προέβλεψαν κάθε λεπτομέρεια.

Συγκεκριμένα, στο σχέδιο περιγράφεται το κάθε είδος επιχείρησης που μπορεί να στηθεί.  Στο Κεφάλαιο του Τοπικού Σχεδίου Ακάμα με τίτλο Εμπορικές Αναπτύξεις και Γραφεία, υπάρχει ειδική παράγραφος για Καταστήματα Πώλησης Ερωτικών Ειδών.

Δείτε χαρακτηριστικά:

Καταστήματα Πώλησης Ερωτικών Ειδών

Ανεξάρτητα από τις πρόνοιες του παρόντος Κεφαλαίου, καταστήματα πώλησης ερωτικών ειδών δεν επιτρέπονται κοντά σε εκκλησίες ή άλλους χώρους θρησκευτικής σημασίας, καθώς και κοντά σε εκπαιδευτικά ιδρύματα οποιασδήποτε βαθμίδας, και σε καμία περίπτωση σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων από τέτοιους χώρους.

Επιπλέον, καταστήματα πώλησης ερωτικών ειδών δεν επιτρέπονται σε οικιστικές περιοχές ή σε πολυώροφες οικοδομές των οποίων οι όροφοι πέραν του ισογείου χρησιμοποιούνται για οικιστικούς σκοπούς.

Καταστήματα αυτού του τύπου να χωροθετούνται κατά προτίμηση μέσα σε στοά πολυκαταστήματος και όχι σε περίοπτη θέση, δεν διαθέτουν εξωτερικές διαφημίσεις, φωτογραφίες κλπ., και μεταξύ του εσωτερικού του καταστήματος και της εξωτερικής εισόδου παρεμβάλλεται προθάλαμος για σκοπούς οπτικής απομόνωσης.

Ανεξάρτητα των προνοιών του Γενικού Διατάγματος Ανάπτυξης, για τη δημιουργία καταστημάτων πώλησης ερωτικών ειδών θα απαιτείται η χορήγηση πολεοδομικής άδειας.

Δείτε ΕΔΩ το περιεχόμενο του Τοπικού Σχεδίου Ακάμα.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση