ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ωστόσο ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται σταδιακά από αύριο.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ κατά περιόδους θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 10 βαθμούς στα παράλια.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά περιόδους θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα, ενδέχεται κατά διαστήματα να αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στο δυτικό μισό του νησιού, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Μέχρι αργά το απόγευμα ωστόσο, οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, θα παρατηρούνται αρχικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ σταδιακά στα δυτικά και στα βορειοδυτικά παράλια, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ασθενή βροχή. Στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο αργότερα στα δυτικά και στα βόρεια θα καταστεί λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε περιοχές στα ορεινά, αλλά και στο ανατολικό μισό του νησιού. Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να βρεθεί έτσι, κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά περιόδους τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες τις πρωινές ώρες, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στο δυτικό μισό σου νησιού, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένες καταιγίδες, αναμένονται κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού. Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να βρεθεί έτσι, κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Το Σάββατο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά περιόδους, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και θα κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις εποχικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση