ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tμήμα Δασών: Λειτουργός ενώ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση πήρε προαγωγή

Πριν από μερικές ημέρες

Λειτουργός του Τμήματος Δασών ο οποίος υπηρετεί στην Επαρχία Πάφου, ενώ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση εποχικής λογίστριας, πήρε πριν μερικές ημέρες προαγωγή από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη», η εποχική λογίστρια κατήγγειλε τον περασμένο Αύγουστο τον Λειτουργό και η εκδίκαση της υπόθεσης θα ξεκινήσει στις 12 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Λειτουργός αντιμετωπίζει καταγγελίες που αφορούν άσεμνη επίθεση και σεξουαλική παρενόχληση, ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η καταγγέλλουσα ο λειτουργός, την παρενοχλούσε σεξουαλικά στον χώρο εργασίας, ασκώντας της πιέσεις για να υποκύψει ενώ συνέχιζε να την παρενοχλεί όλο το 24ωρο μέσω κοινωνικών δικτύων.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών Τάκης Τσιντίδης, το τμήμα δεν μπορούσε να διενεργήσει παράλληλη πειθαρχική έρευνα ενόσω βρισκόταν σε εξέλιξη η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης και με δεδομένο ότι ο λειτουργός πληρούσε τις προϋποθέσεις για προαγωγή, δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά από το να εισηγηθεί την προαγωγή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X