ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι άφησε πίσω της η πυρκαγιά σε παλαιά θαλάσσια σκάφη στον Άγιο Δομέτιο

Εκτεταμένες οι ζημιές

ΚΥΠΕ

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη μεγάλος αριθμός παλαιών θαλάσιων σκαφών από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στον Άγιο Δομέτιο χθες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής στις 13:22 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στο εσωτερικό εγκαταλελειμμένης αποθήκης στον Άγιο Δομέτιο στην επαρχία Λευκωσίας.

Ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:28.

«Μεγάλος αριθμός παλαιών θαλάσσιων σκαφών, κατασκευασμένων από υαλονήματα, υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Η πυρκαγιά ασφαλίστηκε περιμετρικά από τις πυροσβεστικές ομάδες και απετράπη η επέκτασή της στους υπόλοιπους χώρους της αποθήκης και σε παρακείμενα υποστατικά», αναφέρεται.

«Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς εξετάζονται, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα η πυρκαγιά να τέθηκε κακόβουλα», προστίθεται.

Στο μεταξύ, σε σχέση με την πυρκαγιά τα χαράματα σε μικρή υπεραγορά στην Αγλαντζιά, η Πυροσβεστική αναφέρει ότι σε συνεργασία με τα μέλη της Αστυνομίας, έγινε εκκένωση δύο παρακείμενων πολυκατοικιών για προληπτικούς λόγους και απομακρύνθηκε αριθμός κυλίνδρων υγραερίου από τον χώρο της πυρκαγιάς.

Σημειώνεται επίσης ότι θα ακολουθήσει διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Από τις 06:00 χθες μέχρι τις 06:00 σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 26 κλήσεις για βοήθεια, αναφέρεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση