ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος Petruna: Τι θα ζητήσει ο δικηγόρος του 27χρονου

Οι σκύλοι δεν ανήκουν στις επικίνδυνες φυλές

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, παρουσιάστηκε σήμερα ο 27χρονος σε σχέση με το θάνατο της 46χρονης από τη Βουλγαρία Petrana Milchova Nikolova, το οποίο όρισε εκ νέου την υπόθεση για τις 10.5.2018 στις 09:00 και διέταξε όπως ο ύποπτος μέχρι τότε παραμείνει υπό κράτηση.

 

Στη σημερινή δικάσιμο ο συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου δικηγόρος Ηλίας Στεφάνου ζήτησε λεπτομέρειες αναφορικά με την 1η και 2η κατηγορία για να μπορεί να καθορίσει την υπερασπιστική του γραμμή. Ήδη ανέφερε του εστάλη ογκωδέστατο μαρτυρικό υλικό ενώ υπάρχει και επιπρόσθετο που πρέπει να του παραδοθεί.

 

Η κατηγορούσα Αρχή που εκπροσωπείται από το Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου δεσμεύτηκε ότι στην επόμενη δικάσιμο θα τοποθετηθεί στο αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης.

Ο δικηγόρος του 27χρονου δεν έφερε ένσταση για το μικρό χρονικό διάστημα που ακολουθεί στην κράτηση του πελάτη του ωστόσο, επιφυλάχτηκε να υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης του 27χρονου στην επόμενη δικάσιμο.

Την 46χρονη Petrana Milchova Nikolova φαίνεται να κατασπάραξαν δύο σκύλοι ράτσας Rottweiler, στις 22 Φεβρουαρίου σε αγροτική περιοχή Γεροσκήπου.

Κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ο 27χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας.

Όπως αναφέρθηκε ωστόσο στο Δικαστήριο οι σκύλοι Rottweiler δεν ανήκουν στην επικίνδυνη φυλή, σύμφωνα με τη Νομοθεσία.

Σημειώνεται πως επί της σορού της 46χρονης διενεργήθηκαν πέντε νεκροτομές. Στην τελευταία νεκροτομή κλήθηκε μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου, καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ και Κοσμήτορας των Επιστημών Υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση