ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος αγοριού: Ιατρική αμέλεια καταγγέλλει η οικογένεια

Στο ΤΑΕ Λεμεσού με τον δικηγόρο σήμερα

Μέσω δικηγόρου, η οικογένεια του ενάμιση ετών αγοριού που απεβίωσε την περασμένη Δευτέρα στο Μακάρειο Νοσοκομείο, κατήγγειλε σήμερα, στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, υπόθεση ιατρικής αμέλειας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η καταγγελία αναφέρεται γενικά και όχι ονομαστικά κατά συγκεκριμένων ιατρών και ήδη μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού άρχισαν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, από ιδιώτη παιδίατρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με έντονα συμπτώματα διάρροιας και εμετού. Συνοδευόμενο από παιδίατρο, αναισθησιολόγο και νοσηλευτή, το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα, με ασθενοφόρο, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η νεκροτομή επί της σορού του διενεργήθηκε την Τετάρτη, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα και τον ιδιώτη ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη, εκ μέρους της οικογένειας.

Όπως είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ η κ. Παπέττα, " υπήρξε εικόνα πνευμονίας και σηψαιμίας". Κληθείσα να αναφέρει κατά πόσο πρόκειται για περιστατικό γρίπης Α`, η κ. Παπέτρα ανέφερε πως ο ιός που προκάλεσε τα συμπτώματα αυτά θα εξακριβωθεί επίσημα μέσα από τις ιστοπαθολογικές και εξειδικευμένες μικροβιολογικές εξετάσεις στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X