ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος 63χρονου ψαρά - Δεν έριξε «φως» η νεκροτομή

Λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις

24news team

Διενεργήθηκε το πρωί της Τετάρτης (05/07) η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 63χρονου ψαρά ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας (03/07) στην παραλία της Αγίας Τριάδας όπου είχε μεταβεί για ψάρεμα.

Η νεκροτομή δεν έριξε «φως» στα αίτια θανάτου του 63χρονου και λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις ούτως ώστε να διαλευκανθεί ο τρόπος με τον οποίο ο ψαράς έχασε τη ζωή του.

Το χρονικό

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας, την 3η Ιουλίου 2023 και ώρα 21:14, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία από πολίτη, που αφορούσε αγνοούμενο άτομο το οποίο είχε μεταβεί στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Παραλίμνι για ψάρεμα.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ομάδες δυτών της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών της Διοίκησης Ναυτικού και της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, καθώς και πεζό περίπολο της Αστυνομίας.

Το αγνοούμενο άτομο αφού εντοπίστηκε αναίσθητο από σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, έλαβε τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να ανταποκρίνεται.

Ο 63χρονος Ελληνοκύπριος άνδρας, παραδόθηκε στις 23:05 σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ) και μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση