ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα παγώσουμε την ερχόμενη εβδομάδα-Μέχρι και στους -6 θα πέσει η θερμοκρασία

Ιδιαίτερα ψυχρός ο καιρός Τετάρτη και Πέμπτη

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Στα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε σχέση με την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το kitasweather, την Τετάρτη αναμένεται μια ιδιαίτερα ψυχρή μέρα με τοπικές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά και πολύ ενισχυμένους ανέμους.

Την Πέμπτη ο καιρός βελτιώνεται αλλά η θερμοκρασία σημειώνει περαιτέρω πτώση. Στα υψηλότερα ορεινά η πτώση θα είναι της τάξεως των 17-18 βαθμών σε σχέση με τις θερμοκρασίες της Κυριακής-Δευτέρας.

Σύμφωνα με άλλες πηγές η θερμοκρασία στο Τρόοδος, αναμένεται να πέσει στους -6 την Τετάρτη και την Πέμπτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση