ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελικά είναι τόσο «δυνατή» η πρόταση Παπασταύρου;

Κάποιοι προβληματίζονται ακόμα και στο ΑΚΕΛ

Επενδυτές, εκλογές και το μέλλον της Ομόνοιας είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που βρίσκονται στο προσκήνιο και απασχολούν μεγάλη μερίδα των οπαδών της ομάδας. Η πρόταση Παπασταύρου μέχρι στιγμής έδειχνε να είναι η επικρατέστερη αλλά πλέον έχει και «ανταγωνιστή» αφού στο τραπέζι είναι και η πρόταση του Ρόη Πογιατζή η οποία εξεταστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Να σημειωθεί ότι για την πρόταση Παπασταύρου υπήρχαν έντονες διαφωνίες από μερίδα του κόσμου στην πρόσφατη εκλογική συνέλευση. Όπως ψιθυρίζεται πρόσφατα, υπάρχει προβληματισμός και από κάποιους εντός του ΑΚΕΛ για την οικονομική επιφάνεια του κυρίου Παπασταύρου και αν όντως μπορεί να βγάλει την Ομόνοια από το οικονομικό αδιέξοδο. Με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί ένα μοντέλο διαχείρισης που δεν θα καταφέρει να ανεβάσει την Ομόνοια επίπεδο ενδεχομένως να έχει αλυσιδωτές επιπτώσεις ακόμα και εντός του κόμματος.

Το δεδομένο είναι ότι ενώπιον του ΔΣ υπάρχουν δύο προτάσεις και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση