ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ταλαιπωρούνται οδηγοί λόγω έργων στον αυτοκινητόδρομο

Για δύο μέρες, θα κλείνει η αριστερή λωρίδα

Από την Τρίτη 14 μέχρι και την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού βλάστησης στα πρανή μπροστά από πληροφοριακές πινακίδες στον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου – Λάρνακας από την έξοδο προς Πύλα μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων σε ανακοίνωσή του, την οποία αναμεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, «κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 1,5χλμ. περίπου και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορία»ς.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Επίσης, «το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X