ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα ευρήματα της νεκροτομής στη σορό της Μαρίας Παπαμιχαήλ

«Έσβησε» στην άσφαλτο

24news team

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 75χρονης Μαρίας Παπαμιχαήλ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο μετά από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (2/10) στην Επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος της 75χρονης προήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος συνεπείας του τροχαίου δυστυχήματος.

Θυμίζουμε πως η η άτυχη Μαρία, βρισκόταν στο όχημα μαζί με την 32χρονη οικιακή βοηθό της και το 2,5 χρονών κοριτσάκι της.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, όχημα το οποίο οδηγούσε 58χρονος κάτοικος Λάρνακας, με κατεύθυνση από Κόρνο προς Κοφίνου, στην προσπάθεια του να εισέλθει στον αυτοκινητόδρομο, ανέκοψε την πορεία του εξ’ αντιθέτου ερχόμενου αυτοκινήτου που οδηγούσε η 32χρονη.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες των οχημάτων με πιο σοβαρά την Μαρία Παπαμιχαήλ, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρνακας. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, η 75χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπέκυψε στα τραύματά της.

Το 2,5 ετών κοριτσάκι, νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, με θλαστικά τραύματα με τη κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Στους δύο οδηγούς των οχημάτων, έγινε έλεγχος αλκοόλης και νάρκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα με την Τροχαία Λάρνακας να συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση