ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα - Πιθανότητα βροχών

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα παροδικά αυξημένες, κυρίως μέσες, νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 και αργότερα τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα ανατολικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο: ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ κατά τις μεσημβρινές κυρίως ώρες αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και παροδικά στα ανατολικά και νότια μέτριοι
μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ, για να τραπούν σταδιακά, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tο βράδυ: θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή: θα παρατηρούνται αυξημένες, μέσες και ψηλές κυρίως, νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα.

Το Σάββατο: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, μικρή πτώση την Παρασκευή και μικρή άνοδο το Σάββατο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση