ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συμπλοκή σε μπυραρία - Του επιτέθηκε με σπασμένο μπουκάλι

Καταζητείται ο δράστης

ΚΥΠΕ

Ενας 54χρονος τραυματίστηκε σε συμπλοκή, που συνέβη σε μπυραρία στη Γεροσκήπου το βράδυ της Παρασκευής και η Αστυνομία καταζητεί ένα πρόσωπο που φέρεται να είναι ο δράστης του τραυματισμού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 30.6.23 και ώρα 20:35, ένας 54χρονος βρισκόταν σε μπυραρία στην περιοχή Γεροσκήπου όπου, όπως κατήγγειλε, δέχτηκε επίθεση με σπασμένο μπουκάλι από άγνωστο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του 54χρονου, αυτός φέρεται να συνάντησε άγνωστο πρόσωπο, γνωρίστηκαν και ενώ συνομιλούσαν, σε κάποια στιγμή αυτός «εντελώς απρόκλητα, αφού έσπασε ένα μπουκάλι του επιτέθηκε».

Ακολούθως στην προσπάθεια του ο 54χρονος να αμυνθεί έβαλε τα χέρια του μπροστά του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά. Τελικά, όπως ανέφερε στην Αστυνομία, κατάφερε και τον αφόπλισε.

Ο 54χρονος ακολούθως μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στον λαιμό και δύο θλαστικά τραύματα στο δεξί χέρι. Εγιναν συρραφές και απολύθηκε.

Από εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι ηλικίας 44 ετών. Εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση