ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλληψη Σήφη: Αυτές είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Παραμένει στη «φυλακή» των κατεχομένων

Ενώπιον του «Δικαστηρίου της επαρχίας Αμμοχώστου» βρέθηκε εκ νέου σήμερα ο Ιωσήφ Ιωσήφ, άλλως «Σήφης», ο οποίος έχει τεθεί υπό κράτηση από τις «αρχές».

Ο Ιωσήφ Ιωσήφ είχε συλληφθεί στις 9 Ιανουαρίου στην Αμμόχωστο σε σπίτι, όπου εντοπίστηκαν δυο πιστόλια και 100 σφαίρες. Να σημειώσουμε ότι ο Ιωσήφ Ιωσήφ μετέβη στα κατεχόμενα με πλαστό διαβατήριο που έφερε το όνομα «Νικόλαος Νικολάου». Μαζί με τη σύλληψή του, η «αστυνομία» προχώρησε στη σύλληψη των Τ/κ Yakupoğulları και İbrahim. Ο τελευταίος κατέθεσε ότι γνώριζε στο παρελθόν τον Ιωσήφ και ότι πριν από λίγο καιρό επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε να του κανονίσει μια τοποθεσία στα κατεχόμενα όπου θα έμενε ο ίδιος.


Δολοφονία Μιχαήλ: Ποιος φαίνεται να πάτησε τη σκανδάλη


Σήμερα, ενώπιον του «δικαστηρίου», ο κατηγορούμενος αντιμετώπισε τις εξής κατηγορίες: Παράνομη κατοχή όπλων, παράνομη διαχείριση πυροβόλων όπλων, παράνομη κατοχή εκρηκτική υλικών, παράνομα πυροβόλα όπλα, παράνομη μετακίνηση εκρηκτικών υλών, παράνομα παραποιημένα έγγραφα, απομίμηση ταυτότητας άλλου ατόμου και πράξη αντίθετη προς το νόμο περί μετανάστευσης.

Σύμφωνα με την τ/κ ιστοσελίδα Haber Kıbrıs, ο Ιωσήφ θα παραμείνει στην «φυλακή» μέχρι το ξεκίνημα της εκδίκασης της υπόθεσης, με την προϋπόθεση ότι η παραμονή του στην «φυλακή» δεν θα υπερβεί τους δύο μήνες.

Οι έρευνες της «αστυνομίας» συνεχίζονται και καταζητείται ένα άλλο άτομο. Επίσης, βρίσκονται υπό το μικροσκόπιο οι τηλεφωνικές συνομιλίες των ατόμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τουρκοκυπριακά μέσα εξακολουθούν να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην υπόθεση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η υπόθεσή του και στις ελεύθερες περιοχές, αφού η Αστυνομία καταζητούσε τον 40χρονο, σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου, που διεπράχθη περί τα τέλη Νοεμβρίου στην Λευκωσία, καθώς και για την υπόθεση εντοπισμού πέραν των δύο κιλών κάνναβης και 700 γραμμαρίων κοκαΐνης σε διαμέρισμα στη Λευκωσία.

Πηγή: Η Καθημερινή / Του Νίκου Στέλγια

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X