ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρομάζει η φωτογραφία μετά από ατύχημα στην Καντού

Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί

Μήνυμα για εγκλωβισμένα άτομα σε δύο οχήματα έλαβε χθες το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Καντού προς Σούνι, ενώ πέραν των εκτεταμένων ζημιών δεν υπήρξαν τελικά σοβαροί τραυματισμοί. Ωστόσο η φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ότι από θαύμα γλυτώσαμε τα χειρότερα

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις 19.13 το απόγευμα της Κυριακής λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα και ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από το Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου Λεμεσού, συνοδευόμενο με πυροσβεστικό όχημα.

Τελικά οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα απεγκλωβίστηκαν πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Ο οδηγός και συνοδηγός του δεύτερου οχήματος μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό όχημα στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.

Από την πυρκαγιά τα οχήματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία περιορίστηκε στην κατάσβεση των οχημάτων. Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω της τροχαίας σύγκρουσης και διαρροής καυσίμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση