ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονιστική ιστορία: Με μια φωτογραφία και ένα όνομα δύο αδερφές ψάχνουν τον Κύπριο πατέρα τους

Έχουν να τον δουν 50 χρόνια

Μια τραγική ιστορία φέρνει στο φως δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, δυο αδερφές από το Λονδίνο, η Σιαρλότ και η Νάταλι Ιννές, αναζητούν τον Κύπριο βιολογικό τους πατέρα ο οποίος , ζούσε με την οικογένειά του τη δεκαετία του 1960 στην περιοχή Χόλμπορν του Λονδίνου.

Τα δύο κορίτσια, τέθηκαν υπό κρατική φροντίδα σε βρεφική ηλικία όταν η μητέρα τουςΠαυλίνα Ιννές, εμφάνισε ψυχική ασθένεια και ο πατέρας τους είχε τότε επιστρέψει στην Κύπρο για να υπηρετήσει στην Εθνική Φρουρά.

Όπως ανέφεραν οι δύο αδελφές ο πατέρας τους Αντρέας, είχε επιστρέψει για λίγο, ωστόσο η μητέρα τους, υπό την επήρεια της ασθένειας της, τον έδιωξε και έκτοτε δεν γνωρίζουν οτιδήποτε για την τύχη του.

«Οι δύο αδελφές όταν η υγεία της μητέρας τους βελτιώθηκε μετά από μερικά χρόνια, επανενώθηκαν με αυτήν. Η μητέρα τους απόκτησε σύντροφο με τον οποίο έζησε μαζί για πολλά χρόνια, τον οποίο μάλιστα αρχικά η Σιαρλότ και η Νάταλι θεωρούσαν ότι επρόκειτο για τον πατέρα τους. Οι ίδιες μεγαλώνοντας, αντιλήφθηκαν ότι ήταν υιοθετημένες, με αφορμή το γεγονός ότι ήταν μελαχρινές, με μεσογειακά χαρακτηριστικά, μέσα σε μια οικογένεια ξανθών, που είχε ακόμα δύο ξανθά παιδιά, ενώ οι ίδιες είχαν σκούρο δέρμα και μάτια», γράφει το δημοσίευμα.

Για τον βιολογικό τους πατέρα έμαθαν μετά τον θάνατο της μητέρας τους, όταν ο σύντροφος της, που νόμιζαν για χρόνια ότι ήταν ο πατέρας τους, τους αφηγήθηκε τα γεγονότα.
Από αυτόν πήραν και τη φωτογραφία του πατέρα τους.

Οι δύο τους ψάχνουν εδώ και αρκετό καιρό χωρίς αποτέλεσμα, ενώ δεν γνωρίζουν αν παρέμεινε από τότε στο Λονδίνο, και αν είναι ακόμα ζωντανός.

Φωτογραφία: "Φιλελεύθερος"

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X