ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στυγερή δολοφονία Χριστοδούλου - Στο Δικαστήριο οι 4 Ελληνοκύπριοι

Γνωστά πρόσωπα στις Αρχές

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου οδηγούνται σήμερα Πέμπτη (15/11) οι τέσσερις Ελληνοκύπριοι που συνέλαβε η Αστυνομία για τον φόνο του 33χρονου Gary Boris Χριστοδούλου, στη μέση του αυτοκινητόδρομου της Αγίας Νάπας, το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου.


 Αυτή η εταιρία ενδιαφέρεται για εξαγορά της Cobalt


Η σύλληψη:

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα πέρασε η Αστυνομία την Τετάρτη (14/11), σε σχέση με το στυγερό έγκλημα που είχε ως θύμα τον Gary Boris Χριστοδούλου, στην Αγία Νάπα.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, στο 24News, εναντίον των τεσσάρων προέκυψε μαρτυρία που τους καθιστά ύποπτους. Πρόκειται για έναν 27χρονο, έναν 36χρονο και έναν 44χρονο από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και έναν 35χρονο από τη Λευκωσία.

Ωστόσο, η Αστυνομία δεν αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες, για την ώρα, σε σχέση με τον τρόπο εμπλοκής τους στον φόνο.


Οι πιπεράτες εξομολογήσεις ανήλικων «καίνε» την καθηγήτρια τους


Η υπόθεση:

Λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ της Πέμπτης (1/11) λήφθηκε τηλεφώνημα στην ΑΔΕ Αμμοχώστου σύμφωνα με το οποίο στο δρόμο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, ένα χιλιόμετρο πριν τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας, υπήρχε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο που φαίνεται να είχε εμπλακεί σε δυστύχημα.


Μπούκαραν σε διαμέρισμά στη Λεμεσό και άρπαξαν G3


Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν στο παγκέτο του δρόμου το όχημα, με τη μηχανή και τα φώτα του αναμμένα ενώ ο οδηγός δεν βρισκόταν σ` αυτό. Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το τζάμι της πόρτας του οδηγού ήταν θρυμματισμένο από πυροβολισμό ενώ υπήρχε μία σφαίρα καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας αναγνωρίστηκε και διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός είναι ο Gary Boris Χριστοδούλου, 33 χρόνων, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου ο οποίος διέμενε στην Αγία Νάπα και ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής, χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X