ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο σκοτάδι οι έρευνες για την απόπειρα φόνου κατά 49χρονου

Δεν έδωσε κατάθεση ο «στόχος»

24news team

Άλυτος γρίφος παραμένει η απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Ιανουαρίου, στην πολυσύχναστη λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά και είχε ως στόχο 49χρονο.

Οι εξετάσεις των ανακριτών δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα με την εγκληματική ενέργεια να μένει μέχρι στιγμής στα συρτάρια των ανεξιχνίαστων.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως, ο 49χρονος δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές, η οποία, όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, θεωρείται κομβικής σημασίας για την υπόθεση.

Ο 49χρονος είναι πρόσωπο καλά γνωστό στις Αρχές, αφού κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει την Αστυνομία για διάφορες σοβαρές υποθέσεις, μεταξύ των οποίων και για ναρκωτικά.

Θυμίζουμε πως, ο στόχος της απόπειρας φόνου ήταν στενός φίλος του δολοφονηθέντα Αλέξη Μαυρομιχάλη, γνωστός ως «Αλεξούι» ο οποίος έπεσε νεκρός στις 31 Οκτωβρίου 2023.

Το χρονικό της απόπειρας φόνου

Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Ιανουαρίου, στη λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά, άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον οχήματος 49χρονου στο οποίο επέβαιναν και τα δύο παιδιά του, ο 17χρονος γιος του και η 15χρονη κόρη του. Ο 49χρονος πυροβολήθηκε, όταν στάθμευσε σε περίπτερο, τη στιγμή που ο γιος του κατευθυνόταν σε αυτό.

Οι σφαίρες, ωστόσο, βρήκαν στόχο τον ανεμοθώρακα του οχήματος. Στη συνέχεια και αφού ο 49χρονος προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο ρίχθηκε και ο δεύτερος πυροβολισμός, ο οποίος βρήκε το παράθυρο του συνοδηγού, στη θέση που καθόταν ο 17χρονος, ο οποίος μετά τον πρώτο πυροβολισμό είχε μπει στο όχημα του πατέρα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση