ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο 70%- 80% η κίνηση στα κέντρα αναψυχής τον Ιούλιο

Τι λέει ο Πρόεδρος ΟΣΙΚΑ

ΚΥΠΕ

Στο 70% - 80% κυμάνθηκε η επισκεψιμότητα στα κέντρα αναψυχής παγκύπρια τον Ιούλιο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Φύτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως ο Ιούλιος δεν ικανοποίησε τις επιχειρήσεις εστίασης και ότι η κίνηση ήταν αρκετά μειωμένη ενώ σε κάποιες περιοχές η μείωση κυμάνθηκε γύρω στο 40%.

Στο τέλος Ιουλίου άρχισε η επισκεψιμότητα από τους Κύπριους και αναμένεται, όπως είπε, τον Αύγουστο η επισκεψιμότητα να αυξηθεί λόγω και των θερινών διακοπών.

Ακολούθως αναφέρθηκε σε «μούδιασμα της αγοράς», εκφράζοντας την εκτίμηση ότι ο Αύγουστος με την ποιότητα των πελατών από τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης θα ανατρέψει τα δεδομένα.

«Είμαστε αισιόδοξοι», είπε, τονίζοντας πως από πρόσφατη συνάντηση της ΟΣΙΚΑ με τον Υφυπουργού Τουρισμού, διαπίστωσε πως γίνονται πάρα πολλές προσπάθειες για μεγαλύτερη εισροή τουριστών από το Ηνωμένο Βασίλειο, «που αποτελεί μια αγορά που στήριξε και στηρίζει την Κύπρο για πάρα πολλά χρόνια».

Προσβλέπουν, όπως είπε, ότι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος θα καλύψουν όλα τα κενά των προηγούμενων μηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση