ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Στην μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος - Διαβάστε τι εντόπισε η αστυνομία

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις

H αστυνομία με ανακοίνωση της αναφέρει ότι στην συνέχεια των συντονισμένων επιχειρήσεων για πάταξη της εγκληματικότητας και του οργανωμένου εγκλήματος εντοπίστηκε μια κλεμμένη μοτοσικλέτα και αρχαία 

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα, η οποία διεξήχθη χθες το μεσημέρι βάσει δικαστικού εντάλματος, σε οικία που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, εντοπίστηκε μια κλοπιμαία μοτοσικλέτα.

Εκτός από τη μοτοσικλέτα, σε πατάρι της εν λόγω οικίας, εντοπίστηκαν τέσσερα αντικείμενα, τα οποία εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να είναι αρχαία και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Σε σχέση με την υπόθεση της κλοπιμαίας μοτοσικλέτας, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 33χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Επίσης, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίστηκε, ανακόπηκε και ελέγχθηκε ένα πρόσωπο, εναντίον του όποιου, εκκρεμούσαν υποθέσεις δικαστηρίου για τροχαία και άλλα αδικήματα, καθώς επίσης και ανεξόφλητων ενταλμάτων.

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο Δικαστήριο για επανακαταχώρηση των υποθέσεων που εκκρεμούν εναντίον του.

Περαιτέρω επισημαίνεται, ότι κατά τη διάρκεια των παγκύπριων συντονισμένων επιχειρήσεων, έγινε έλεγχος σε δεκάδες οχήματα, πρόσωπα και υποστατικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X