ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην αντεπίθεση η εταιρεία ΚΑΝΤΑΡΑ σε σχέση με τη σίτιση αιτητών ασύλου στο Κέντρο Υποδοχής στην Κοφίνου

«Αβάσιμη και παραπλανητική»

Διευκρινίσεις δίδει η εταιρεία P&M WHITE KANTARA HALL LTD, με σημερινή ανακοίνωσή της, σχετικά με δηλώσεις που αφορούν τη μη ανανέωση σύμβασης που είχε η εν λόγω εταιρεία για τη σίτιση αιτητών ασύλου στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου.

Η εταιρεία διευκρινίζει ότι ο λόγος που δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό της είναι γιατί η προσφορά που υπέβαλε ήταν πιο ψηλή από άλλο προσφοροδότη.

Στη ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι «ήταν ανάδοχος της δημόσιας σύμβασης σίτισης στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου για 14 χρόνια χωρίς προβλήματα και χωρίς παράπονα».

«Ο λόγος για τον οποίο τερματίστηκε η συνεργασία με την Υπηρεσία Ασύλου ήταν επειδή στο νέο δημόσιο διαγωνισμό για τη σίτιση του Κέντρου Υποδοχής Αιτητών Ασύλου είμαστε δεύτεροι στην κατάταξη Οικονομικής Προσφοράς και το κριτήριο ανάθεσης ήταν η χαμηλότερη τιμή», προσθέτει.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία παραθέτει απόσπασμα των δηλώσεων της Νατάσας Γεωργίου, Συντονίστριας των Εθελοντικών Οργανώσεων και Ανεξάρτητων Εθελοντών που δραστηριοποιούνται στο Κέντρο, όπως μεταδόθηκαν από το ΚΥΠΕ, η οποία ανέφερε ότι «υπάρχουν προβλήματα υγιεινής και διατροφής, αφού το φαγητό της εταιρείας catering που έχει αναλάβει τη σίτιση του Κέντρου είναι πολύ χειρότερο από αυτό της προηγούμενης εταιρείας, η οποία έφυγε μετά τα παράπονα όσων διαμένουν εδώ».

Η εταιρεία χαρακτηρίζει την είδηση "αβάσιμη και παραπλανητική".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση