ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στιγμές τρόμου για ζευγάρι - Μπούκαραν στην οικία τους και τους επιτέθηκαν

Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

24news team

Στιγμές τρόμου έζησε το βράδυ της Τετάρτης (6/3) ζευγάρι στην Επαρχία Πάφου όταν κουκουλοφόροι μπούκαραν στην οικία τους αναζητώντας χρήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, γύρω στις 20:30, 52χρονος, ο οποίος βρισκόταν στην οικία του στην Χλώρακα, άκουσε θόρυβο στην κύρια είσοδο.

Ο 52χρονος, άνοιξε την μπαλκονόπορτα για να δει τι συμβαίνει και δέχθηκε επίθεση από άγνωστο πρόσωπο ο οποίος έφερε κουκούλα. Η σύζυγος του 52χρονου την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε διπλανό σπίτι και άκουσε φωνές με αποτέλεσμα να μεταβεί στην οικία της.

Δεύτερο πρόσωπο που έφερε επίσης κουκούλα έσπρωξε την γυναίκα και στην προσπάθεια της να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία, ο δράστης, της άρπαξε το κινητό από το χέρι και το έριξε στο έδαφος.

Οι δύο δράστες αφού δεν εντόπισαν χρήματα εντός της οικίας τράπηκαν σε φυγή με την βοήθεια τρίτου προσώπου, ο οποίος τους ανέμενε με όχημα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό των δραστών ενώ ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού έφερε διάφορα τραύματα στο πρόσωπό του και στο κεφάλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση