ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα «ψηλά» και πάλι ο υδράργυρος

Θερμότερες οι επόμενες ημέρες

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια, θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Τις αυγινές, κυρίως, ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά, και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά αυξημένες νεφώσεις θα παρατηρούνται, το μεσημέρι και το απόγευμα, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν, από το μεσημέρι και μετά, μέτριοι και τοπικά στα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Στα νότια και τα νοτιοδυτικά θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη, για να καταστεί, το απόγευμα, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε, επίσης: #StandByGreece - Σε εξέλιξη η εκδήλωση αλληλεγγύης (Pics)

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα, στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, στα νότια και τα ανατολικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει μέχρι ταραγμένη.

Διαβάστε, επίσης: Πήγε στα κατεχόμενα και κατέληξε στις «κεντρικές φυλακές»

Tην Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα, και στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση