ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπουδαία συμφωνία Ομίλου GAP Vassilopoulos με SIX Payment Services

Σύγχρονα τερματικά συστήματα και διαδικτυακή πλατφόρμα πληρωμών σε όλη την επικράτεια της ΕΈ.

Ο Όμιλος εταιρειών G.A.P. Vassilopoulos έχει προχωρήσει σε συμφωνία για γενική αντιπροσώπευση της SIX Payment Services (Europe) S.A. στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα στις χώρες που δραστηριοποιείται σήμερα το Συγκρότημα (Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Ιρλανδία και Ισραήλ).


Ο Όμιλος εταιρειών G.A.P. Vassilopoulos θα προσφέρει σύγχρονα τερματικά συστήματα πληρωμών για συναλλαγές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες καθώς και την παροχή διαδικτυακής πλατφόρμας πληρωμών σε όλη την επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η SIX Group είναι ο κύριος παροχέας χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στην Ελβετία και εδρεύει στην Ζυρίχη. H εταιρεία ανήκει σε 130 διεθνείς τράπεζες της Ελβετίας και περιλαμβάνει επίσης την SIX Swiss Exchange η οποία είναι ένα από τα κυριότερα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με αξίες αγοράς που υπερβαίνουν τα 1,000 δισεκατομμύρια Ελβετικά φράγκα.


Η SIX Payment Services είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης που χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να εγγυηθεί τη ροή πληροφοριών και χρημάτων μεταξύ τραπεζών, εμπόρων, επενδυτών και παρόχων υπηρεσιών. Με 3,6 δισ. συναλλαγές πιστωτικών και χρεωστικών καρτών τον χρόνο, μέσω 239.000 τερματικών σε 33 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, η SIX είναι η ραχοκοκαλιά του ελβετικού χρηματοπιστωτικού κέντρου.


Δεν είναι τυχαίο που η SIX έχει αξιολογηθεί από την Standard & Poor για έβδομη συνεχόμενη χρονιά με βαθμολογία AA– . Είναι μια εταιρεία με Ελβετικές αρχές, που είναι πάντοτε δίπλα στους πελάτες της και που προσφέρει μια ενιαία, απρόσκοπτη πλατφόρμα πληρωμών που καλύπτει κάθε κανάλι. Αυτό που διαφοροποιεί την SIX Payment Services από τους υπόλοιπους στην αγορά είναι η ασφάλεια και η ευκολία που παρέχει στον έμπορα αλλά και στον ίδιο τον καταναλωτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X