ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαράζει η Κύπρος μπροστά στον αδόκητο χαμό μικρών παιδιών (pics)

«Τους αγγέλους μας τους θέλουμε μαζί μας»

Η νέα τραγωδία που συντάραξε την Κύπρο, ο αδόκητος χαμός δυο ανήλικων κοριτσιών μόλις έντεκα ετών ράγισε τις καρδίες ολόκληρης της Κύπρου.

Αστυνομία, Πυροσβεστική, Πολιτικοί και πολίτες ολόκληρου του νησιού εκφράζουν την θλίψη τους για τα θύματα του νέου θανατηφόρου.

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησαν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους και ταυτόχρονα να στείλουν το μήνυμα τους μήπως και τα αγγελούδια ατά είναι τα τελευταία που αποχαιρετούμε με τέτοιο τρόπο…

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του με αφορμή το νέο θανατηφόρο.

Διαβάστε επίσης: Ανείπωτη τραγωδία: Δύο ανήλικα κοριτσάκια «έσβησαν» στην άσφαλτο (pics)

Συγκεκριμένα ο κ. Αγγελίδης αναφέρει: «Τα είπαμε πολλές φορές και θα συνεχίσουμε να τα λέμε. Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν. Αυτοπειθαρχία, σεβασμός και αλλαγή νοοτροπίας».

 

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκος Τορναρίτης, μέσω ανάρτησης του στο twitter αναφέρει «ΌΧΙ άλλο αίμα στην άσφαλτο. Τους αγγέλους μας τους θέλουμε μαζίμας».

Ο τέως βουλευτής του ΑΚΕΛ, Νίκος Κατσουρίδης, με ένα καυστικό σχόλιο αναφέρει: «Ας σταματήσουμε να αυτοκτονούμε! Τι να προλάβει κ η αστυνομία. Από τον καθένα μας εξαρτάται. Ας γίνει το θέμα των τροχαίων εθνική υπόθεση για κάθε Κύπριο»

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας , Μάρκος Τράγκολας, σε ανάρτηση του στο facebook, αφιέρωσε ένα ποίημα στους Πυροσβέστες.

«Ειδικά σήμερα ....αφιερωμένο σ' όλους ανεξαίρετα τους πυροσβέστες, που την μια στιγμή βρίσκονται αντιμέτωποι με την πύρινη κόλαση των πυρκαγιών και την άλλη στιγμή μέσα από συντρίμμια σηκώνουν στα χεριά τα άψυχα κορμιά μικρών παιδιών!»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X