ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστικό βίντεο από Λεμεσό - Άγριος ξυλοδαρμός αλλοδαπού (Σκληρές εικόνες)

Έβαλαν φωτιά στο κουρείο και τράπηκαν σε φυγή

24news team

Το μένος και τη βαρβαρότητα με την οποία χτυπούσαν τους ξένους οι κουκουλοφόροι στη Λεμεσό αποκαλύπτει βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες.

Όπως φαίνεται και στο εν λόγω βίντεο, οι κουκουλοφόροι αρχίζουν να χτυπάνε βάναυσα άτομο το οποίο βρισκόταν στο σημείο με λοστό ή ξύλο. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο υποστατικό και τράπηκαν σε φυγή σέρνοντας μαζί τους και το θύμα.

Δείτε το Βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Υπό τετραήμερη κράτηση οι συλληφθέντες για τα επεισόδια

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των 13 συλληφθέντων, ύποπτων για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια. Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες είναι από 16 μέχρι 50 χρόνων, ενώ ένας εξ αυτών συνελήφθη μετά τα επεισόδια και δυνάμει δικαστικού εντάλματος, καθώς φέρεται ως διοργανωτής της εκδήλωσης.

Εξάλλου, ένας εκ των συλληφθέντων διαπιστώθηκε ότι είναι κατάδικος που εκτίει την ποινή του με καθεστώς ηλεκτρονικής παρακολούθησης (ηλεκτρονικό βραχιολάκι) και ήδη έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα και αναμένεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα δεσμοφύλακας που είχε την ευθύνη χειρισμού του συστήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το Τμήμα Φυλακών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση