ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκάρει ο πατέρας του 22χρονου: Τον συνέλαβαν, αιμορραγούσε και τον κλωτσούσαν

Αντικρούει την θέση της Αστυνομίας ο πατέρας του νεαρού

Την δική του θέση, ως αυτόπτης μάρτυρας, έδωσε ο πατέρας του 22χρονου, ο οποίος προκάλεσε αναστάτωση, το βράδυ της Πέμπτης, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όταν μέλη της Αστυνομίας του ανέφεραν ότι έπρεπε να τεθεί υπό σύλληψη.

Διαβάστε, επίσης: ΓΝ Λευκωσίας: Πήγαν να τον συλλάβουν και έδειρε τους Αστυνομικούς

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πατέρας του στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος εντόπισε τον γιο του στο σπίτι σε κακή κατάσταση, εκτός ελέγχου και χωρίς να έχει πλήρη αντίληψη. Τότε, τον μετέφερε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός, αφού τον εξέτασε, είπε όπως παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Στην συνέχεια, έφτασαν οι δύο Αστυνομικοί για να του ανακοινώσουν ότι έπρεπε να τον συλλάβουν, αλλά, συνέχισε ο πατέρας, ο νεαρός ζήτησε να βγει έξω για τσιγάρο, χωρίς όμως να του το επιτρέψουν. Αμέσως, ζήτησε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του και πήρε στα χέρια του το κινητό του τηλέφωνο. Οι Αστυνομικοί επέμεναν ότι δεν θα τον άφηναν και προσπάθησαν να του πάρουν το κινητό. Πάνω στην ένταση, όπως περιέγραψε ο πατέρας του, βγήκε ο ορός από το χέρι του και αιμορραγούσε.

Αμέσως μετά, ο άντρας Αστυνομικός τον έπιασε, τον έβαλε κάτω και του πέρασε χειροπέδες, με την βοήθεια του ιδίου του πατέρα του. Παρά το γεγονός ότι τον συνέλαβαν, λόγω του ότι αντιδρούσε έντονα, η γυναίκα Αστυνομικός άρχισε να τον κλωτσά σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως και ο συνάδελφός της.

Τότε, ο πατέρας του 22χρονου τους ρώτησε γιατί ασκούν βία πάνω του, αφού τον συνέλαβαν ήδη, και με την δική του βοήθεια, χωρίς να λάβει απάντηση. Μάλιστα, είπε, όλα έχουν καταγραφεί από κάμερα παρακολούθησης που βρισκόταν στον χώρο.

Τα γεγονότα 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός, ο οποίος επιτέθηκε κατά των μελών της Δύναμης, στους χώρους του Γενικούς Νοσοκομείου Λευκωσίας, καταζητούνταν με δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Χθες είχε ληφθεί πληροφορία στην Αστυνομία ότι θεάθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με αποτέλεσμα δύο μέλη της Αστυνομίας να μεταβούν για να τον συλλάβουν. Μόλις τον προσέγγισαν, όμως, αυτός άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια τους επιτέθηκε, κτυπώντας τους σε διάφορα μέρη τους σώματός τους.

Μέλη φύλαξης του Νοσοκομείου προσέτρεξαν για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους αλλά, ο 22χρονος κλώτσησε γυναίκα αστυνομικό στην κοιλιακή χώρα.

Ο 22χρονος συνελήφθη τελικά και τέθηκε υπό κράτηση ενώ δύο μέλη της Αστυνομίας εξετάστηκαν από ιατρό ο οποίος διαπίστωσε ότι φέρουν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός τους. Στη γυναίκα αστυνομικό παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας δύο ημερών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αρχική πληροφόρησε έκανε λόγο και για επίθεση εναντίον νοσηλευτών, η οποία, όμως, δεν ισχύει.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X